Idei de tricouri personalizate: Afla ce imprimeu te reprezinta! | Advrs Romania

Idei de tricouri personalizate: Afla ce imprimeu te reprezinta!


Tuturor le place să poarte tricouri, indiferent de vârstă sau statut! Pe lângă fapul că sunt confortabile, acestea pot fi folosite și pentru alte scopuri, cum ar fi pentru a transmite un mesaj sau a dărui unui prieten apropiat un cadou care să-l reprezinte. Fiind o piesă atât de populară, devine clar că cel mai bun mod de a utiliza tricoul este crearea unui design unic. Dacă dorești să ai și tu un tricou cool și nu ai idee ce temă să alegi, iți poți găsi inspirația în acest articol!


Cuprins: 

  1. Tricouri personalizate: de ce să ții cont atunci când alegi tema imprimeului
  2. Idei de tricouri personalizate, în funcție de eveniment
  3. Idei pentru tricouri personalizate, în funcție de trend

Tricouri personalizate: de ce să ții cont atunci când alegi tema imprimeului

Înainte să îți alegi o temă, este important să iei în considerare preferințele tale particulare, dar și scopul pentru care dorești să achiziționezi un tricou personalizat. Așadar, care este stilul tău? Ironic, amuzant sau stimulativ din punct de vedere vizual? Mai mult, ești o persoană spirituală sau cu tendințe artistice, ori mai degrabă înclinată către științe? Iată cum te poți ghida atunci cand îți alegi tema tricoului:

 

  • Dacă ești influencer -  un tricou personalizat îți poate aduce și mai mulți followeri pe platformele de social media, mai ales dacă are un mesaj care să atragă atenția și o poveste care sa capteze publicul.
  • Dacă dorești să oferi un cadou - ține cont de tipul de relație pe care îl ai cu persoana respectivă, precum și de vârstă. De pildă, dacă este destinat unui copil sub vârsta de 10 ani, poți opta pentru imprimeuri cu jocurile și personajele sale preferate. Ori, dacă este pentru un prieten cu simțul umorului, poți alege un imprimeu cu bancul preferat sau un meme reprezentativ . 
  •   Dacă vrei să-ți actualizezi garderoba - tricourile personalizate sunt cea mai bună metodă de a-ți schimba stilul vestimentar. Caută modele calitative și reprezentative personalității tale, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, fabricate din bumbac. 
  • Dacă dorești să transmiți un mesaj politic - tricoul poate fi mai mult decât o simplă piesă vestimentară. Fiind un articol care poate fi purtat peste tot, indiferent de loc și ocazie, acesta poate avea vizibilitate la transmiterea mesajului ales. De pildă, dacă te duci la un protest feminist, poți alege mesaje cu impact, care au potențialul de a deveni vizibile și populare pe platformele de social media. 

influencer, tricou, negrufeminist, respect, tricou, alb, dama

2. Idei de tricouri personalizate, în funcție de eveniment

Urmează o petrecere a burlacilor sau un eveniment onomastic? Atunci nimic nu poate fi mai cool decât sa purtați cu toții tricouri cu mesaje haioase, care să transmită voie bună și să vă reprezinte ca grup. Iată câteva idei interesante, în funcție de eveniment:

 

  • Petrecerea burlacilor/burlăcițelor

 

Tricourile pentru petrecerea burlăcițelor sau a burlacilor au devenit tot mai populare în ultimii ani, mai ales pentru imaginile și mesajele specifice. Deși adesea textele imprimate sunt ironice, nimeni nu poate nega faptul că acestea sunt distractive. Dacă plănuiești să organizezi o astfel de petrecere, dă startul la distracție și comandă tricouri personalizate haioase pentru tine și invitații tăi!

burlacie, tricou, alb

burlacite, tricou, alb, dama

tricou, negru, bad decision

tricou, alb, burlacite
circ, tricou, alb, barbat

burlacite, vin, petrecere

  • Petreceri și aniversări

Vestimentația potrivită te poate ajuta să devii sufletul petrecerii! Un tricou personalizat, cu poze funny, meme-uri ironice, precum și mesaje motivaționale, îți oferă ocazia de a amuza și de a binedispune invitații. Mai mult, un articol de acest gen poate fi oferit în dar gazdelor sau sărbătoriților, care cu siguranță vor aprecia imprimeurile umoristice.

thinker,talker, tricou, alb,dama

work, money, tricou, alb, barbat

munca, tricou, negru, dama

patratele, alb, dama, tricou

lockdown, tricou, barbat,alb

 

  • Activități sportive

 

Plănuiești să mergi cu gașca la un eveniment sportiv sau să vă întâlniți într-un bar pentru a vedea împreuna meciul echipei preferate? Fă-le o surpriză prietenilor și condimenteaza o seară obișnuită cu tricouri personalizate, care să vă reprezinte ca grup.

campion, tricou, negru, barbat

tricou, cool, negru

pow, tricou, alb

sport, cowboy, tricou, alb

cool, guy, tricou , barbat, alb

  • Evenimente naționale

 

Dacă sărbătorești un eveniment național sau cauți un mod inedit de a-ți exprima patriotismul, un imprimeu cu un mesaj bine ales este o modalitate excelentă de a celebra Ziua Națională sau pe cea a orașului din care provii. Îți poți imprima drapelul țării cu un mesaj politic sau cu un simbol specific zonei respective.

ploiesti,  tricou,alb

bobitza, tricou, negru, dama

castravete, tricou, negru

iasi, tricou, alb

bucuresti, tricou, alb

3. Idei pentru tricouri personalizate, în funcție de tren

Trendurile se schimbă constant, însă un mesaj puternic va rămâne imprimat pentru totdeauna. Un tricou poate să reprezinte societatea contemporană, fiind o cale prin care purtătorul se poate exprima liber și creativ. Cele mai populare teme ale deceniului sunt încălzirea globală, protejarea naturii, cultura motivațională, dar și arta de stradă. Iată câteva exemple:

 

  • Protejarea planetei și a naturii

 

Promovarea conștientizării problemelor de mediu este o modalitate ușoară și la îndemână de a participa la crearea unui viitor mai promițător pentru generațiile viitoare. Un început foarte bun în această misiune este să îți folosești chiar vestimentația, pentru a transmite mesaje care să dea de gândit celor care le citesc. 

reciclare, tricou, alb

vaca, poarta noua, tricou, alb, barbat

detox, tricou, alb

maimuta, tricou, negru

  • Mesaje motivaționale

 

Citatele motivaționale oferă o doză de întelepciune în momentele critice, oferind inspirația necesară, chiar și pentru întreaga zi. Astfel, textele inspiraționale pot schimba instantaneu întregul proces de gândire, direcționând energia către o cale pozitivă. Majoritatea textelor de acest gen au nevoie de doar 10-20 de secunde pentru a fi captate și înțelese, așa că nu mai aștepta și oferă-ți doza zilnica de motivație printr-un tricou personalizat!

motivatie, tricou, negru

motivatie, tricou, alb, dama

motivatie, diferit, tricou, negru

motivatie, tricou, alb, dama, crede

motivatie, tricou, alb, bunatate

  • Street art

 

Unul dintre cele mai importante motive pentru care arta de stradă este o parte esențială a culturii unui oraș este pentru că reprezintă libertatea de exprimare și creativitatea. Prin stilul urban, noile generații își comunică ideile și emoțiile, fiind mai ales o modalitate de protest în fața tradiției și conservatorismului. 

urban, muzica, tricou, alb, dama

urban, alearga, tricou, alb

urban, muzica, 90, tricou,negru

 

De la influenceri până la activiști ai mediului, tricourile cu mesaje specifice s-au dovedit a fi o modalitate foarte eficientă și creativă de exprimare, atât din punct de vedere social, cât și artistic. Așadar, fie că dorești să îți actualizezi garderoba cu ceva unic și reprezentativ sau să dăruiești cuiva drag un cadou personalizat, ține minte că un tricou poate fi mai mult decât o simplă piesă vestimentară!

 

Surse foto: Shutterstock.com, Roadvrs.com

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu