Cadouri pentru el - idei cu care nu vei da gres niciodata. Cum sa alegi darul perfect | Advrs Romania

Cadouri pentru el - idei cu care nu vei da gres niciodata. Cum sa alegi darul perfect

Nu este ușor să găsești cadoul perfect pentru bărbații din viața ta. Înainte de a merge la shopping și a cumpăra încă un lucru pe care el îl va lăsa într-un colț uitat al dulapului, acordați-vă ceva timp pentru a vă gândi cu adevărat la ceea ce își dorește bărbatul și ce și-ar ar dori să găsească sub ambalajul frumos împachetat.


Atunci când faci un cadou cu suflet, când vei alegerea gândindu-te cu adevărat la omul pe care vrei să îl faci fericit, vei renunța la cadourile generaliste cu care ai mers la sigur până acum. 


Acest articol te va ajuta să își schimbi perspectiva alegerii unui cadou, să știi ce trebuie să eviți atunci când faci alegerea, dar și cum vei găsi darul perfect pentru el, pentru bărbatul pe care îl prețuiești și pe care îți dorești să îl faci fericit.

Cuprins:

 

 1. Ce tip de cadouri poți alege pentru el

1.1 Cum să alegi cadoul perfect pentru el

1.2 Cum afli ce își dorește în funcție de personalitate 

 1. Idei de cadouri pentru el

2.1 Idei de cadouri pentru iubit

2.2 Idei de cadouri pentru soț

2.3 Idei de cadouri pentru frate

2.4 Idei de cadouri pentru cel mai bun prieten

2.5 Idei de cadouri pentru tata

2.5 Idei de cadouri pentru veri, unchi și alte rude 

 1. De ce trebuie să ții cont atunci când vrei să oferi un cadou pentru el

1. Ce tip de cadouri poți alege pentru el

Atunci când îți dorești să cumperi un cadou pentru el, pare a fi cea mai dificilă misiune din lume, fiind de notorietate faptul că bărbații sunt extrem de greu de mulțumit. 

Există soțul care și-a cumpărat deja tot ce își dorește, iubitul cu gusturi pe care încă nu ai reușit să le descoperi, fiul care îți schimbă preferințele de la o zi la alta, tatăl care insistă că nu are nevoie de nimic etc. Însă chiar și cu atât de multe „probleme”, vei reuși să cumperi lucruri care îi vor face fericiți. 

 

Pentru a reuși să iei exact cadoul potrivit, ai nevoie să ții cont de ceea ce îi place bărbatului, să te ghidezi după hobby-urile sale, iar găsirea acelui cadou perfect pentru o zi de naștere, o aniversare sau altă ocazie va deveni mult mai simplă. 

 

Poți alege cadouri diferite, în funcție de relația pe care o ai cu omul căruia vrei să îi oferi ceva. Mai mult decât atât, poți alege un dar în funcție de mesajul pe care vrei să îl transmiți - iubire, prietenie, respect.

1.1 Cum să alegi cadoul perfect pentru el

Pentru a reuși să alegi cadoul perfect pentru el, e nevoie să ții cont de câteva lucruri: 

 

 • Înțelege mai întâi nevoile sale. Există articole care îl vor ajuta să se bucure de hobby-urile sale sau să se descurce mai bine la locul de muncă? Sau să arate mai bine? Atunci deja ți-ai conturat o idee despre ce ai putea să îi oferi;

 

 • Nu te gândi prea mult. Cu cât te vei gândi și te vei răzgândi asupra cadoului, cu atât te vei îndepărta de ceea ce ai crezut la început că ar fi un dar agreabil; 

 

 • Observă ceea ce le place să cumpere pentru ei înșiși. Dacă ai făcut asta, treaba este pe jumătate rezolvată. Știi deja ce își dorește, ce îi place și ce îi displace;

 

 • Observă cum își petrec timpul. Atunci când le cunoști hobby-urile, este mult mai simplu să cumperi un cadou de care să se bucure cu adevărat; 

 

 • Află de ce au nevoie. Dacă știi de ce are nevoie, poți merge la sigur în cumpărarea cadoului perfect.

1.2 Cum afli ce își dorește în funcție de personalitate

Personalitatea bărbatului joacă un rol important în ceea ce privește alegerea cadoului perfect pentru el. Atunci când te horărăști în privința unui cadou, este, de preferat, să îți amintești de personalitatea, de temperamentul celui pentru care vei cumpăra ceva.

 

Dacă este un tip introvertit, cu siguranță nu va aprecia darurile prea scumpe sau opulente, ci, dimpotrivă, va iubi un cadou intim, personalizat, care arată cât de mult îți pasă. 

 

Un tip extrovertit va adora cadourile pretențioase, va iubi luxul și opulența, nimic nu este prea mult pentru un astfel de bărbat. Dacă vrei să îl faci fericit, nu îți rămâne decât să fii atentă la gusturile sale și să îi cumperi ceva ce știi, cu siguranță, că va aprecia.

Un alt lucru știut despre extroverți este faptul că aceștia nu au o probleme cu exprimarea în public, așa că te poți orienta către ceva legat de această trăsătura. O idee de cadou care, cu siguranță, îl va impresiona, este cea a unui tricou fashion de la Roadvrs.com, create din materiale de cea mai bună calitate, cu diferite mesaje și imprimeuri.

2. Idei de cadouri pentru el

Pe parcursul vieții, reușim să legăm un număr extrem de mare de relații cu oameni pe care ajungem să îi iubim, să îi apreciem. Pe lângă cele de prietenie sau colegiale, cele dintre tine și familia ta sunt, de departe, cele mai importante. 

 

Soțul, iubitul, tatăl sau fratele sunt oameni extrem speciali. Sunt mereu acolo, oferă dragoste, stabilitate, astfel că merită să știe cât de mult îi apreciezi. Este cu atât mai important să găsești un cadou care să-i poată face fericiți. Însă a găsi cadoul perfect pentru bărbați nu este întotdeauna atât de ușor. Dacă femeile adoră bijuteriile și obiectele decorative, bărbații sunt mai interesați de funcționalitate și practicitate.

2.1 Idei de cadouri pentru iubit

Iubitul tău este cea mai apropiată persoană a sufletului tău, omul lângă care dormi în fiecare noapte, sprijinul tău, te face să zâmbești și bărbatul care îți spune „noapte bună” în fiecare seară. 

Tocmai pentru că ești atât de apropiată de el, cadoul perfect pentru acesta poate fi un tricou din colecția Philip, tricourile cu poze sau hanoracele cu tot felul de mesaje, care îi vor plăcea enorm! 

tricou cu poze-min

În plus, cu ajutorul tricourilor și hanoracelor de la roadvrs.com, iubitul tău poate să își creeze un stil unic, care va fi apreciat de toată lumea.

2.2 Idei de cadouri pentru soț

Soțul tău este persoana care ți-a jurat credință veșnică și ți-a promis că îți va fi alături până când vă veți juca cu nepoții pe verandă și mult timp după aceea. Sunteți de ceva vreme împreună și îl cunoști poate mai bine decât te cunoști pe tine, probabil. 


Atunci când vine vorba de cadouri originale pentru el, în cele mai bune cazuri, ești deja expertă. Însă pentru un plus de originalitate, poți încerca să îi cumperi un tricou statement sau, de ce nu, unul în ediție limitată. Nu numai că va fi extrem de încântat de acest cadou, dar s-ar putea să își dorească să își întregească colecția și cu bluze cu diferite imprimeuri.

tricou amuzant-min

2.3 Idei de cadouri pentru frate

Fratele tău este cel de care ai avut grijă în copilărie sau cel care te apăra de colegii de școală care ne necăjeau, cel mai bun prieten, omul care îți iubește părinții așa cum îi iubești și tu. Nu ar trebui să întâmpini nicio problemă atunci când vine vorba de găsirea cadoului potrivit pentru el. 

 

O idee de cadou pe care, cu siguranță, fratele tău o va adora, este un tricou amuzant, acesta fiind realizat din materiale de calitate, în variante pe alb sau negru, cu mesaje care te vor face să zâmbești. De asemenea, o altă idee de cadou original pentru el o constituie un tricou cu mesaje, care va fi pe placul fratelui tău, fără nicio îndoială.

tricou-cu-mesaj

Dacă îi vei oferi un asemenea cadou, ai toate șansele ca pe viitor să își mai dorească daruri de la tine, mai ales dacă vor fi la fel de haioase și de utile ca cele pe care i le-ai oferit deja.

2.4 Idei de cadouri pentru cel mai bun prieten

Prietenul tău cel mai bun este cel care te cunoaște foarte bine, cel pe care îl suni atunci când ai o problemă, cel care te ajută să îți cari bradul de Crăciun, omul care e lângă tine atunci când nimeni altcineva nu este.

 

Pentru că îl cunoști atât de bine, trebuie să îi oferi un cadou care să îi placă cu adevărat. O idee pentru un dar inedit este un tricou cu mesaj pe tema alcoolului. Aceste tricouri le vei găsi într-o întreagă colecție, fiecare piesă fiind unică și plină de amuzament. Nu vei da greș nici cu un hanorac sau o bluza cu mesaje amuzante, care vor binedispune orice bărbat care le va purta. 

2.5 Idei de cadouri pentru tata

Tatăl tău este omul cel mai important din viața ta, cel puțin în perioada copilăriei, când nu înțelegeai de ce trebui să te căsătorești cu altcineva dacă îl ai pe tatăl tău. 

Eroul copilăriei tale, cel care te plimba cu sania prin nămeți sau care îți citea povești înainte de culcare va ocupa un loc aparte în sufletul tău toată viața. 

 

Deși pare că îl cunoști atât de bine, totuși, timpul trece și este posibil ca tatăl pe care îl știai în copilărie nu mai este chiar la fel… însă un cadou unic și interesant îi poți alege fără nicio problemă. 

 

Chiar dacă a trecut de prima tinerețe, un tricou sau o bluză vor fi întotdeauna binevenite, mai ales dacă vor fi dăruite de tine, în semn de prețuire.

Tatăl tău va aprecia gestul și va purta cu drag tot ceea ce i-ai oferit în dar.

2.5 Idei de cadouri pentru veri, unchi și alte rude

Deși nu poți spune că îți cunoști verii atât de bine ca pe frații tăi, încă îți amintești cu drag de serile de vară petrecute la bunici, când jucați tot felul de jocuri până târziu în noapte, iar cei mari se chinuiau ore întregi să vă trimită la culcare. 

Deși vremurile acelea nu se vor mai întoarce, verii vor avea mereu un loc aparte în sufletul tău. 

 

În orice familie există acel unchi care face cele mai bune glume, chiar dacă le-ai mai auzit și la cina trecută în familie. Este acea persoană care, de obicei, îți dă sfaturi pe un ton mai comic decât obișnuiește tatăl tău să o facă.

 

O idee de cadou pentru un membru de familie haios, indiferent dacă e unchi, văr sau are alt rol în viața de familie pentru tine, poate fi un tricou cu orașe, pentru a vă aminti de o excursie în care ați mers împreună, de exemplu, sau, de ce nu, un tricou cu proverbe traduse din română în engleză. 

tricou-bumbac proverbe-min

3. De ce trebuie să ții cont atunci când vrei să oferi un cadou pentru el

Atunci când pleci la „vânătoare” de cadouri, este important să ai în minte câteva lucruri care te vor ajuta să alegi cadoul potrivit pentru oamenii dragi. 

 

Iată câteva repere după care ai putea să te ghidezi atunci când alegi cadoul potrivit: 

 

 • Amintește-ți mereu de ceea ce îi place persoanei pentru care vrei să cumperi un dar. Iubește teatrul sau muzica? Încearcă să ții cont de aceste informații în alegerea ta, pentru a fi una potrivită;

 

 • Ideile haioase pe care le ai nu rezonează întotdeauna cu omul pentru care îți dorești să achiziționezi un cadou. Trebuie să ții cont de relația pe care ai cu acea persoană. Dacă ești foarte apropiată, poți oferi orice, însă dacă este una mai îndepărtată sau formală, trebuie să fii atent la cât de mult te poți duce în latura amuzantă; 
 • Bugetul de care dispui este extrem de important în alegerea unui cadou. Încearcă să cumperi cele mai frumoase lucruri, chiar dacă nu ai un buget nelimitat. Faptul că ăl vei oferi cu dragoste, va fi tot ce va conta, până la urmă; 

 

 • Atunci când cauți cadoul, trebuie să ții cont și de vârsta pe care o are cel căruia îi vei oferi ceva. Vei alege un lucru diferit pentru iubitul de 25 ani, de exemplu, față de ceva pentru tatăl tău, care are, poate, peste 45 de ani;

 

 • Ambalajul contează. Atunci când vrei să faci o surpriză frumoasă, surprinde oamenii dragi cu daruri frumos ambalate. În aproape toate magazinele există pungi pentru cadouri, hârtii speciale sau cutii care arată extrem de frumos!

cadou-min

 

Atunci când îți dorești să faci o surpriză plăcută oamenilor pe care îi iubești, nu ai nevoie de un motiv. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât nu se vor aștepta să primească un cadou fără niciun motiv anume.Sursa foto: Pexels.com, roadvrs.com

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu