Cadouri amuzante pentru EL și EA: Cateva lucruri de care sa tii cont pentru a face cea mai buna alegere | Advrs Romania

Cadouri amuzante pentru EL și EA: Cateva lucruri de care sa tii cont pentru a face cea mai buna alegere

Să cumperi un cadou pentru sexul opus poate fi, uneori, o misiune dificilă. Majoritatea celor dragi - soți și soții, iubiți, părinți - cel mai probabil, vor aprecia efortul, indiferent de ce primesc, însă este important ca, măcar din când în când, să oferi un cadou cu un mesaj semnificativ, care să rămână ca mărturie a relației dintre tine și destinatar. Nu știi încă ce cadou să cumperi? Găsește-ți inspirația în acest articol! 


Cuprins:


  1. De ce să ții cont atunci când cumperi cadouri funny pentru bărbați
  2. De ce să ții cont atunci când cumperi cadouri amuzante pentru femei
  3. Cadouri amuzante pentru EL

            3.1. Cadouri amuzante de bărbați pentru ziua de naștere

            3.2. Cadouri hazlii pentru partener

      4. Cadouri funny pentru EA

           4.1. Cadouri funny de femei pentru ziua de naștere

           4.2. Idei de cadouri amuzante pentru parteneră 

      5.Cadouri amuzante pentru șefi și colegi 

De ce să ții cont atunci când cumperi cadouri funny pentru bărbați

Există, fără îndoială, o anumită diferență între modul în care bărbații și femeile vizualizează cadoul ideal.  Acest lucru se întâmplă din cauza normelor culturale și sociale legate de gen, care afectează modul în care cadourile sunt oferite și primite. Bărbații, fiind mai pragmatici, preferă cadouri practice, însă acest lucru depinde foarte mult de personalitatea fiecăruia. 

 

Iată cîteva lucruri pe care să NU le faci atunci când alegi cadouri pentru bărbați:

 

  • Nu asocia valoarea cadoului cu eticheta. Nu este o idee bună să cheltuiești mulți bani cumpărând un cadou doar pentru că aparține unui anumit brand - suma de bani investită în cumpărarea darului nu decide valoarea acestuia. Îi poți cumpăra doar o cană personalizată cu mesaje haioase sau un tricou și ar putea însemna ceva special dacă are valoare simbolică sau este oferit într-un mod amuzant. 

 

  • Nu cumpăra multe lucruri nesemnificative. Dacă dorești ca destinatarul cadoului să aprecieze cu adevărat ceea ce îi oferi, evită să cumperi multe obiecte nesemnificative. Deci, ia-i un singur cadou amuzant care să arate că ai depus puțin efort și cu siguranță vei primi aprecierile binemeritate. 

 

  • Nu îi lua ceva standard. Un bărbat modern va aprecia întotdeauna unicitatea unui cadou. Șosetele, echipamentele sportive, tricourile simple, fără imprimeuri personalizate, originale și alte articole vestimentare similare ar trebui sa fie un mare ‘nu’ atunci când vine vorba de cadouri pentru domni. În plus, arată că cel care oferă darul nu s-a străduit prea mult în a cunoaște mai bine gusturile persoanei respective. 

 

  • Nu te da peste cap, bărbații sunt destul de practici atunci când vine vorba de ceea ce își doresc și au nevoie. Așadar, nu trebuie să petreci luni întregi realizând un colaj din viețile voastre, cu excepția cazului în care a exprimat că își dorește cu adevărat asta. Uneori mai puțin este mai mult!

Ce să faci în schimb:

 

  • Observă ceea ce le place să cumpere pentru ei înșiși. Dacă partenerul sau colegul de muncă își cumpără adesea jocuri video, atunci ia-i ceva legat de jocuri. Când un bărbat face o investiție financiară în hobby-urile sale, poți garanta că va aprecia un cadou legat de acestea.

 

  • Oferă un dar special. Cu siguranță va însemna mult pentru orice bărbat dacă îi cumperi ceva semnificativ. Dacă este un tip amuzant, un tricou amuzant, imprimat cu o glumă sau un meme semnificativ ar fi cu siguranță foarte apreciat. Cadourile personalizate sunt o idee excelentă, mai ales atunci când vine vorba despre o persoană dragă și apropiată. 

De ce să ții cont atunci când cumperi cadouri amuzante pentru femei

Unii ar zice că este mai ușor să cumperi un cadou unei femei, dar nu este întotdeauna cazul. O doamnă modernă va aprecia dacă o persoană apropiată, fie iubit, soț sau tată, va depune puțin efort în alegerea unui dar special. 

 

Așadar, ce trebuie sa faci și ce să nu faci atunci când cumperi cadouri unei femei?

 

  • Nu o întreba ce și-ar dori - majoritatea femeilor ar prefera să fie surprinse;
  • Nu îi cumpăra ceva doar pentru că este pe gustul tău. Ține cont de faptul că darul este pentru ea, nu pentru tine!
  • Apelează la prieteni - aceștia ar putea să te ajute cu câteva sugestii, în cazul în care nu ai inspirație;
  • Dacă dorești să îi cumperi articole vestimentare, încearcă să afli de la cei apropiați mărimea pe care o poartă;
  • Personalizează cadoul cu ceva care știi că îi place foarte mult. Dacă este fană a unui serial sau a unei trupe, un tricou de damă cu un imprimeu haios, care să-i reprezinte stilul, ar putea fi alegerea ideală.

3. Cadouri amuzante pentru EL

 

Tricourile sau hanoracele personalizate se potrivesc cu aproape orice ocazie și pot deveni cadouri cu adevărat reușite, mai ales pentru bărbații cu simțul umorului. Roadvrs.com oferă o gamă diversă de tricouri deja printate, care pot fi adaptate ocaziei potrivite - personalizează-l cu un text sau o imagine relevantă, care să aibă o semnificație specială pentru el.

3.1. Cadouri amuzante de bărbați pentru ziua de naștere

Deși se spune că reprezentanții genului masculin nu ar fi foarte pretențioși la cadouri, asta nu înseamnă că nu ar trebui să depui măcar un minimum de efort pentru a oferi un dar reușit, fie că este vorba despre un coleg de muncă sau un membru al familiei. Înainte de a alege o temă, cel mai bine ar fi să te orientezi către domeniile de interes pentru cel sărbătorit, dar și de momentele și amintirile memorabile pe care le aveți împreună. 

 

Dacă este o persoană orientată către carieră, dar și cu simțul umorului, poți alege fraze specifice, amuzante și ușor ironice, precum „sus cu munca, să nu ajungem la ea”. Atunci când găsești mesajul ideal, ai opțiunea de a alege și culoarea preferată a sărbătoritului.

tricou funny dime albtricou barbat funny alb

tricou negru barbat meserie

Care sunt hobby-urile sale? Îi place să alerge în fiecare dimineață în parc, ori preferă activități mai statice, precum lectura sau documentarele științifice? Este important să ții cont de activitățile preferate ale bărbatului căruia îi vei face un cadou. Acest lucru arată considerație și cu siguranță va fi apreciat. 

tricou funny alb bathroomtricou funny alb bere alcooltricou funny alb pizza deliverytricou funny alb rufe agatattricou funny alb barbertricou funny alb barbat naked

3.2. Cadouri hazlii pentru partener

Atunci când vine vorba de cadouri pentru partener, lucrurile pot fi foarte simple, mai ales dacă sunteți de mult timp împreună și vă cunoașteți deja foarte bine. Și cu siguranță simțul umorului va fi apreciat, fie că este vorba despre un tricou cu bancul preferat, micile glume dintre voi sau o cană cu un mesaj funny, care să îl binedispună în fiecare dimineață când își bea cafeaua. 

tricou rock albtricou alcool alb whiskytricou alb funny charmtricou funny alb crazy beartricou funny alb love bacontricou alb visuri sweettricou citate bull alb

Dacă dorești ceva mai incitant, poți alege imagini inspirate din Kamasutra. Sau chiar o fotografie cu tine sau voi doi, dar sub formă de caricatură sau comic book.

tricou alb barbat dama up toptricou alb barbat dama kamasutratricou alb perfect girlfriend

4. Cadouri funny pentru EA

Fie că este o persoană sportivă sau a adoptat un stil mai elegant, este întotdeauna indicat să ții cont și de gusturile și interesele personale ale femeii care urmează să primească darul.

4.1. Cadouri funny de femei pentru ziua de naștere


Piața abundă de idei de cadouri pentru doamne, dar nimic nu se compară cu un dar care să-i reflecte cu adevărat personalitatea. Este o persoană activă, căreia îi place să danseze sau să meargă la sală? Sau care inspiră mai degrabă feminitate și delicatețe? Oricum ar fi, asigură-te că imprimeul va fi apreciat și haios.

tricou dama negru detail visiontricou dama alb wake uptricou alb pizzatricou alb coffeetricou alb dama Larisa Iordachetricou alb you are the besttricou alb out of the boxtricou funny alb mondaytricou funny burger fries best friends

O doamnă ar aprecia cu siguranță și dacă darul personalizat nu ar fi neapărat despre ea, ci despre animăluțul preferat sau orice altă ființă dragă. tricou funny cattricou funny cat who s theretricou funny pug caine

4.2. Idei de cadouri amuzante pentru parteneră

Indiferent de stilul vestimentar al partenerei tale, un tricou cu un imprimeu care să semnifice ceva amuzant și semnificativ pentru relația voastră ar fi un cadou ideal. Iată mai jos câteva idei pentru inspirație!

tricou negru dama adam&evetricou alb fashion beautifulltricou alb boring funtricou funny be happytricou alb lovetricou dama alb let s playtricou alb dama pump uptricou alb dama ce faci agatattricou alb wine drinktricou dama negru icontricou dama alb puzzle piecetricou alb yoga

5. Cadouri amuzante pentru șefi și colegi

Ce cadou poate fi mai potrivit pentru mediu corporate decât un tricou personalizat? Această piesă este omniprezentă și este purtată de majoritatea angajaților care nu au un cod vestimentar la locul de muncă. Însă tricoul nu ar trebui să fie cumpărat în grabă, în lipsă de idei, ci să reprezinte un obiect la modă, care iese în evidență și transmite un mesaj. Iată patru motive pentru care un tricou este întotdeauna o idee excepțională de cadou pentru colegi și șefi:

 

  • Nu se demodează niciodată. Iar în ultimii ani, tricourile au fost reinventate pentru a fi nu numai articole confortabile, ci și piese elegante sau care să reflecte personalitatea purtătorului. Pot fi asortate cu blugi, sacouri și chiar tocuri, în cazul doamnelor. 

 

  • Poate fi personalizat. Un tricou sau chiar un hanorac, poate fi ca o pânză goală pe care o poți personaliza cu diverse modele și imagini. Pe această cale, îți poți exersa imaginația și spiritul creativ, pentru a oferi un dar reușit și plăcut de purtat. 

 

  • Este confortabil și util. Tricourile sunt, fără îndoială, cele mai utilizate articole vestimentare dintr-un mediu office. Sunt confortabile mai ales într-o zi caldă de vară și nu au nevoie de întreținere sofisticată. În plus, pot fi purtate pentru diverse evenimente, ori dăruite pentru a comemora ocazii speciale, sau chiar pentru activitățile de team building. 

 

Așadar, a oferi un tricou unei persoane cu care lucrezi este întotdeauna o idee excepțională, dar nu înainte de a ține cont de câteva detalii importante, precum calitatea materialului, dar și a imprimeului. Atunci când vine vorba de tema aleasă, te poți orienta pe experiențe specifice de la locul de muncă, dar și mai private, în cazul în care există și o relație de prietenie cu destinatarul cadoului.

tricou negru dama shorttricou alb screwtricou barbat negru king familytricou alb barbat work hardtricou dama alb chair yogatricou alb dama clean your mind

Un alt avantaj al tricourilor personalizate este că nu sunt costisitoare, fiind disponibile pentru toate gusturile și buzunarele. Așadar, nu mai sta pe gînduri și intră pe Roadvrs.com, de unde poți alege unul dintre sutele de modele deja disponibile. Orice-ar fi, nu uita să ții cont și de preferințele norocosului sau norocoasei care va primi cadoul!

 

Surse foto: Roadvrs.com, Pexels.com.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu