Tinutele cool - cum sa le formezi cu ajutorul catorva piese esentiale? | Advrs Romania

Tinutele cool - cum sa le formezi cu ajutorul catorva piese esentiale?

Ținutele cool care se află în trend în ultimii ani sunt caracterizate de câteva elemente comune, pe care noi le-am numit „esențiale”. Adică, cu ajutorul lor, vei reuși să compui outfituri la modă, fără să depui prea mult efort sau să petreci ore în șir în fața oglinzii. Bineînțeles, trebuie să alegi aceste piese „esențiale” ținând cont de personalitatea ta și croiurile care ți se potrivesc!


Cauți sfaturi în acest sens? Haide să le citești mai jos!

Cuprins

  1. Cum să te îmbraci la modă - sfaturi generale
  2. Ținute cool de toamnă-iarnă
  3. Cum să te îmbraci cool în sezonul primăvară-vară
  4. Cum să te îmbraci mișto? Inspiră-te din imaginile de mai jos!

1. Cum să te îmbraci la modă - sfaturi generale

Ținutele cool sunt, în primul rând, formate din piese de calitate. Abia apoi trebuie să îți pui problema asortării pieselor între ele. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că ești nevoit să alegi cu mare atenție hainele pe care vrei să le porți. Spre exemplu, tricourile trebuie să fie obținute din materiale premium, ca să nu se deterioreze după ce sunt spălate de câteva ori.

Ținutele cool , echipament rozȚinutele cool , barbat, palton, hanorac

Orice ținută cool are la bază confortul tău. Optează pentru croiuri potrivite și vei observa cum ținutele tale vor deveni cu mult mai trendy atunci când te simți bine în ceea ce porți. Gândește-te la o persoană care se simte incomod pe tot parcursul zilei pentru că a ales o mărime a pantalonilor prea mică. Va arăta acea persoană cool? 

2. Ținute cool de toamnă-iarnă

Un element esențial ținutelor cool în sezonul toamnă-iarnă sunt hanoracele. Pot fi purtate alături de jeanși, pantaloni sport sau pantaloni ceva mai formali. În cazul unor zile de toamnă ceva mai călduroase, femeile pot asorta hanoracul cu fuste, fie ele mini, fie midi. Mai mult decât atât, poate fi luat și peste o rochie, iar dacă pui în picioare o pereche de teniși, vei avea o ținută foarte jovială. 

Hanoracul, barbati, piesă esențială Hanoracul, barbat, blugi, adidasi

Hanoracul, dama, fustaHanoracul, rochie, dama

HANORAC PERSONALIZAT BARBATI  FEMEI, BUMBAC ALBNEGRU, MODEL DREAMERHANORAC PERSONALIZAT BARBATI  FEMEI, BUMBAC ALBNEGRU, MODEL POSE

HANORAC PERSONALIZAT FEMEI  BARBATI, BUMBAC ALBNEGRU, MODEL STRETCHHANORAC PERSONALIZAT FEMEI  BARBATI, BUMBAC ALBNEGRU, MODEL YOU ARE THE BEST

Pantofii sport sunt un must pentru ținutele cool. Pot fi purtați în sezonul rece, dacă temperaturile nu sunt foarte scăzute. Ar trebui să ai măcar o pereche de sneakerși albi pentru că aceștia un farmec aparte și pot fi integrați în multe ținute. Aspectul curat garantează faptul că sunt potriviți pentru orice personalitate!

Sneakerșii albi, damaSneakerșii albi, barbat

Sneakerșii albi, barbat, camasaSneakerșii albi, rochie, dama

În ceea ce privește jeanșii, poți opta pentru orice culori îți fac cu ochiul. Însă, asigură-te că ai cu ce să îi asortezi și că ți se potrivesc cu adevărat. Dacă intenționezi să îi porți la birou, alege un croi simplu, fără rupturi sau alte aplicații. Culorile clasice, albastru și negru, se potrivesc cel mai bine acestui context. 

Jeanșii, barbat, puloverJeanșii, geaca, tricou, barbat

Jeanșii, pantofi, sacou, damaJeanșii, adidasi, geaca blugi, barbat

Un rucsac este un accesoriu perfect pentru ținutele de zi cool. Sfatul nostru este să alegi modele care să îmbine cât mai bine partea estetică cu cea funcțională. Asigură-te că rucsacul are dimensiunile potrivite pentru lucrurile pe care plănuiești să le pui în el. Astfel, dacă vrei să îți pui laptopul, verifică dacă acesta încape înăuntru.

Rucsacul, urban, damaRucsacul, dama

Rucsacul, palton, barbatRucsacul, tricou, barbat

Alege geci sau paltoane cât mai funky și colorate. Sunt opțiuni sigure pentru a-ți scoate outfitul din anonimat. Le poți lua lejer peste o bluză și o pereche de pantaloni și vei avea o ținută completă.

 

Acordă, însă, atenție sporită croiului și calității materialelor pentru că, în primul rând, trebuie să te protejeze de temperaturile scăzute. Nu va fi deloc cool dacă vei îngheța de frig pe stradă! Poartă pe cap o căciulă sau o șapcă care să aibă o culoare potrivită cu cea a gecii sau paltonului.

Geaca, rosie, sapca, barbatGeaca, portocaliu, dama

Geaca, verde, damaGeaca, jeans, barbat

Geaca, verde, damaGeaca, verde, fes, barbat

Geaca, albastru,damaGeacam negru, fes, rosu, barbat

Geaca, verde, urban, barbatGeaca, maro, fes, galben, dama

3. Cum să te îmbraci cool în sezonul primăvară-vară

Ar trebui să ai în garderobă cel puțin câteva tricouri. Ele pot fi simple sau cu diverse mesaje. Sunt o alegere inspirată pentru ținutele cool din sezonul cald și pot fi purtate atât în contexte casual, cât și la birou. 




Poți asorta un tricou cu jeanși din denim, cu pantaloni scurți, cu fuste, sub o rochie de vară, iar pentru domni, opțiunile sunt la fel de numeroase. Astfel, pentru ținute trendy, ai nevoie de câteva tricouri pe care să le porți în diverse contexte. 

TRICOU BUMBAC ALBNEGRU EVERYDAYTRICOU BUMBAC ALBNEGRU INFLUENCER

TRICOU BUMBAC ALBNEGRU MESERIETRICOU BUMBAC ALBNEGRU OK

TRICOU BUMBAC ALBNEGRU PERFECT BREAKFASTTRICOU BUMBAC ALBNEGRU POWER TO THE MONKEY

TRICOU BUMBAC ALBNEGRU RATTRICOU BUMBAC ALBNEGRU RELAX

TRICOU BUMBAC ALBNEGRU ROMANIANTRICOU BUMBAC ALBNEGRU RUN

TRICOU BUMBAC ALBNEGRU UNDE'S 2TRICOU BUMBAC ALBNEGRU WALL STREET WOLF

TRICOU BUMBAC ALBNEGRU YOU CANTRICOU BUMBAC ALBNEGRU YOU GOT THIS

Ținutele care au la bază piese de inspirație sportivă sunt la mare căutare. Au reușit să fie integrate chiar și în contexte ceva mai formale, atunci când sunt asortate cu piesele potrivite. Spre exemplu, o pereche de jogger pants, purtați cu un tricou, sacou și o pereche de sandale cu toc, poate fi potrivită pentru o zi la birou. Acest lucru este valabil și în cazul domnilor, iar ei trebuie doar să înlocuiască sandalele cu toc cu o pereche de adidași simpli. Pantalonii jogger, damaPantalonii jogger, sacou, galben, dama

 

Evident, dacă schimbăm încălțările și punem în loc o pereche de sneakerși, eliminăm sacoul și adăugăm o jachetă bomber, una din denim sau din piele și un tricou statement, obținem o ținută perfectă de primăvară pentru ieșirile în oraș.

 

În ceea ce privește accesoriile, șapca nu trebuie să lipsească! Alege câteva culori pe care să le poți asorta cu ușurință cu ce ai în dulap. De asemenea, este recomandat să porți ochelarii de soare pe tot timpul anului!

Sapca, palton, damaSapca, maro, barbat

Sapca, tricou, barbatSapca, fusta, dama

4. Cum să te îmbraci mișto? Inspiră-te din imaginile de mai jos!

Dacă ai nevoie de puțină inspirație înainte să îți formezi următoarea ținută cool, te poți inspira din pozele de mai jos! Nu trebuie să „copiezi” exact outfiturile, poți doar să „furi” câteva idei noi! 

ținută cool, fusta, galben, adidasi, damaținută cool, tricou, camasa, barbat

ținută cool, tricou, negru, jeans, damaținută cool, tricou, negru, camasa, verde, barbat

ținută cool, fusta, roz, geaca jeans, damaținută cool, camasa, caro, barbat

ținută cool, bluza, damaținută cool, negru, barbat

Acum că ai aflat care sunt piesele esențiale pentru orice ținută cool, indiferent de sezon, cu siguranță îți vei putea compune outfituri la modă în doar câteva minute. Alege întotdeauna piese de calitate superioară pentru ca ținutele tale să aibă acel aer fresh și să poată fi purtate pentru o perioadă îndelungată de timp! 

 

Sursa foto: shutterstock.com, ro.pinterest.com

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu