Tinute de vara pentru femei si barbati: 50+ poze si idei despre cum sa ai un outfit perfect pentru tine! | Advrs Romania

Tinute de vara pentru femei si barbati: 50+ poze si idei despre cum sa ai un outfit perfect pentru tine!


Datorită faptului că vara este aici, a venit momentul ca cele mai bune ținute ale tale să fie scoase din dulap. Temperaturile ridicate permit tuturor persoanelor să facă multe combinații de haine cât mai versatile, însă este foarte ușor ca acestea să fie greșite și să pară kitchoase, dacă nu ai grijă de întregul look. De aceea, ținutele casual de vară ar trebuie să aibă câteva caracteristici: lejeritate, personalitate și unitate. În articolul de mai jos vei găsi o mulțime de idei care sa te inspire în crearea unui outfit original.


Cuprins:


  1. Ținute casual de vară pentru femei - sfaturi și idei
  2. Ținute casual de vară pentru bărbați - outfituri lejere pentru orice ocazie

1. Ținute casual de vară pentru femei - sfaturi și idei

Ținutele de zi pentru vară se încadrează în stilul casual. Acesta este cel mai abordat de către femei, datorită faptului că poți purta outfituri lejere, dar care arată în același timp foarte bine. Îmbrăcămintea clasică, precum o pereche de jeansi, un top și teniși sau sandale este potrivită pentru momentele în care mergi la o plimbare prin parc sau în mall. Totuși, te-ai gândit că poți face o ținută casual with a twist? Acest lucru înseamnă să adaugi o piesă vestimentară inedită look-ului tău pentru a obține un outfit original.

Ca să scoți în evidență o ținută casual, poți apela la tricouri de damă personalizate. Acestea sunt perfecte pentru femeile care își doresc să poarte haine cu caracter, prin care să își exprime stilul de viață și personalitatea. De exemplu, un tricou cu mesaj este o piesă vestimentară la modă, cool și în trend. Îl poți purta alături de o fustă lungă pentru când vrei să ai un aspect feminin, cu jeanși atunci când mergi la o plimbare cu prietenii sau familia sau cu o pereche de pantaloni chino dacă vrei să ai un look office.


În cazul în care vrei să mergi la un eveniment de seară, dar nu ai un dress code prestabilit, poți adopta un look care să îi uimească pe toți. Tricourile statement, împreună cu o fustă din tull lejeră și o pereche de pantofi cu tocul mic și gros vor face senzație printre privitori.

tricou barbat dama alb key

tricou alb dama vara summer

tricou alb dama barbie

tricou negru dama summertricou dama alb vara

tricou dama alb paranoictricou dama alb sleep

tricou dama negru blondie summer vara

tricou alb dama barbat vara

tricou dama negru vara

tricou dama barbat alb doubt

tricou dama barbat power

tricou dama alb hello world

tricou dama negru like cow

tricou dama verde summer

tricou dama negru advrs summer

tricou dama alb stubarn

tricou negru dama cat

tricou dama alb de vara

tricou dama alb de vara

tricou dama negru Larisa Iordache

tricou alb dama de vara

tricou alb dama believe

tricou dama alb astronut

tricou alb dama think

2. Ținute casual de vară pentru bărbați - outfituri lejere pentru orice ocazie

Te-ai plictisit de aceeași blugi și de aceleași tricouri zi de zi? Ținutele de vară pentru bărbați pot fi casual, sport sau oricât de lejere îți dorești, însă dacă vrei să ieși în evidență prin stilul tău vestimentar, vei avea nevoie de câteva iteme care să transforme orice outfit banal într-unul cu adevărat chic.

De exemplu, ținutele sport sunt destul de banale și de plictisitoare, atât pentru purtător, cât și pentru privitori. Dacă îți dorești să le oferi un plus de personalitate, poți apela la tricouri sportive gym care se încadrează perfect în această combinație. T-shirt-urile au o mulțime de mesaje amuzante și inspiraționale, care vor da un aer funny și unic outfiturilor tale. 

 

De asemenea, pentru ținutele de vară de zi cu zi, în care temperaturile sunt foarte ridicate, pantalonii trei sferturi, o pereche de sandale bărbătești și un tricou cu imprimeu alcool sunt combinația perfectă. Acestea împreună alcătuiesc un look relaxat, amuzant, dar și extrem de plăcut vizual. 

 

În ceea ce privește outfiturile de vară pentru evenimentele mai importante, te poți baza în continuare pe tricourile personalizate, deoarece, îți oferă un look aparte, ce nu va semăna cu al nimănui. În cazul în care nu trebuie să respecți un dress code, ai toată libertatea din lume pentru a face o impresie bună. De exemplu, poți purta costumul clasic elegant, însă înlocuiește cămașa cu un tricou în ediție limitată. Dacă vrei să fii stilat fără a exagera, apelează la pantalonii chino. Aceștia sunt prin definiție clasici și oferă look-ului tău un aer sofisticat. 

tricou barbat alb lockdown

tricou barbat negru summer

tricou negru barbat summer vara

tricou barbat alb mafia king kong

tricou dama barbat alb car

tricou alb cool barbat

tricou alb barbat drinks

tricou alb dama barbat arcade jocuri

tricou negru dama barbat fitnes

bluza alba dama barbat hastag

tricou barbat alb corona

tricou cool barbat vara

tricou negru barbat summer cool

tricou negru barbat rock summer

tricou negru barbat strong

tricou negru barbat beer

tricou negru barbat vacanta vara

tricou dama barbat alb run summer

tricou alb barbat vara casual

tricou alb barbat wine

tricou dama barbat negru cocktail vara

 

Așadar, dacă vrei ca ținuta ta de vară să îți ofere confortul și libertatea de mișcare pe care ți-o dorești, dar să arate impecabil în același timp, ia în considerare sfaturile și ideile de mai sus. Lasă-te inspirat și înfrumusețează-ți aspectul după bunul plac!



Surse foto: Shutterstock.com, Pinterest.com, advrs.com

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu