Tinute de vacanta – Ce piese vestimentare deosebite poti purta? | Advrs Romania

Tinute de vacanta – Ce piese vestimentare deosebite poti purta?

Vacanța este o ocazie excelentă pentru distracție și voie bună – însă, pentru ca experiența să fie și mai specială, trebuie să alegi hainele potrivite, care să completeze întregul ansamblu. În orice călătorie, este bine să găsești un echilibru între confort și design – totul depinde de locul în care te vei duce, de activitățile pe care le vei desfășura, dar și de vibe-ul pe care vrei să-l ai în zilele pe care le vei petrece acolo. Așadar, pentru a te asigura că iei decizia ideală în materie de outfituri, este important să iei în calcul mai multe aspecte care te pot ajuta să te simți extraordinar indiferent de moment!


Cuprins:


 1. Ținute de vacanță – Criterii de selecție
 2. Outfituri originale – Ținute de vacanță personalizate

1. Ținute de vacanță – Criterii de selecție

Fie că pleci la mare sau la munte, fie că vrei să organizezi un city break și să descoperi orașe minunate, bagajul este un lucru esențial. Bineînțeles, sunt multe elemente care nu trebuie să lipsească din valiza ta de vacanță, însă hainele reprezintă cel mai semnificativ factor de care este bine să ții cont. Outfiturile alese nu sunt doar o modalitate de a ieși în evidență, ci și un mod prin care poți dobândi un plus de confort și de încredere în sine. Așadar, înainte de a selecta aceste ținute perfecte pentru concediu, este recomandat să iei în calcul câteva criterii de bază:

1. Ținute de vacanță – Criterii de selecție (13)1. Ținute de vacanță – Criterii de selecție (14)1. Ținute de vacanță – Criterii de selecție (15)1. Ținute de vacanță – Criterii de selecție (16)1. Ținute de vacanță – Criterii de selecție (4)1. Ținute de vacanță – Criterii de selecție (5)1. Ținute de vacanță – Criterii de selecție (6)

 • Destinația
 •  

  Destinația este un detaliu pe care nu trebuie să-l ignori, deoarece este obligatoriu să-ți ajustezi garderoba în funcție de acest aspect. De exemplu, dacă ești în căutarea unor haine de mers la mare, este bine să optezi pentru ceva comod, ușor, vaporos, alcătuit din materiale naturale, plăcute și prietenoase cu pielea. Alege tricouri realizate din bumbac 100%, pentru a lupta împotriva disconfortului termic, selectând fibre care absorb umezeala. Nu uita să ai în vedere și câteva outfituri de seară, ideale pentru o petrecere de vară, la club sau pe malul mării, unde te vei distra pe cinste împreună cu gașca – te poți orienta către o ținută care să conțină imprimeuri inedite, mesaje cool și texte personalizate!

   

 • Activitățile pe care le vei face
 •  

  Activitățile reprezintă un amănunt care acționează direct asupra modului în care te îmbraci. Dacă ești o persoană activă, pasionată de sporturi, plimbări sau hiking, cu siguranță preferi să selectezi tricouri, hanorace sau bluze în care să te simți comod și care să te sprijine în desfășurarea activităților pe care le preferi. 

   

 • Stilul pe care îl preferi
 •  

  Desigur, atunci când îți pregătești garderoba pentru vacanță, vei lua în considerare și stilul pe care îl abordezi de obicei. Însă, chiar dacă îți place o anumită direcție estetică, nu ezita să experimentezi zone noi, care să te scoată din zona de confort. Cu siguranță vei găsi piese speciale și deosebite, care să fie cu adevărat pe gustul tău!

  2. Outfituri originale – Ținute de vacanță personalizate

  Piesele vestimentare personalizate sunt perfecte pentru a alcătui o ținută care să te scoată din anonimat. Nu contează dacă mergi la mare, la munte sau într-un oraș – acestea sunt, cu adevărat de efect, mai ales atunci când vei imortaliza momentele preferate cu ajutorul unui aparat foto. Așadar, iată câteva elemente care nu trebuie să-ți lipsească din bagajul de vacanță:

   

 • Hanorac
 •  

  Hanoracele sunt piese indispensabile într-o călătorie, mai ales primăvara, toamna sau iarna. Acesta reprezintă o alegere excelentă deoarece îl poți purta în serile răcoroase, în zilele ploioase și în orice alt moment care necesită o haină în plus. Alege imprimeuri aparte și, în mod cert, te vei simți special, îmbrăcat în hanoracul tău original! 

   

 • Tricou
 •  

  Tricoul este una dintre cele mai purtate elemente, indiferent de sezon. De aceea, îți poți echipa bagajul cu o mulțime de modele de tricouri personalizate și inedite, care să te ajute să creezi cele mai bune fotografii!

   

 • Bluze
 •  

  Bluzele cu mânecă lungă sunt ideale atunci când temperatura de afară este schimbătoare. În cazul în care este prea frig pentru tricourile cu mânecă scurtă, bluzele pot fi varianta cea mai bună pentru o călătorie fără griji.

  2. Outfituri originale – Ținute de vacanță personalizate (10)2. Outfituri originale – Ținute de vacanță personalizate (11)2. Outfituri originale – Ținute de vacanță personalizate (12)2. Outfituri originale – Ținute de vacanță personalizate (8)2. Outfituri originale – Ținute de vacanță personalizate (9)

  În concluzie, dacă vrei să găsești ținutele perfecte pentru vacanță, nu ezita să experimentezi și să testezi noi orizonturi, optând pentru piese deosebite, personalizate, care să te pună în valoare. Sigur vei găsi imprimeuri atractive, care să ți se potrivească!

   

  Sursă foto: pixabay.com, shutterstock.com, roadvrs.com

  Înapoi la blog

  Scrieți un comentariu