Tinute de toamna - alegerea potrivita pentru schimbarea de anotimp! | Advrs Romania

Tinute de toamna - alegerea potrivita pentru schimbarea de anotimp!

Se schimba anotimpul, vara de paraseste iar toamna ne imbratiseaza. In aceasta perioada de schimbare climatica vrem sa va oferim cateva iei de tinute casual pentru acest anotimp. Alegerea cea mai potrivita este intotdeauna cea mai simpla adica stilat si modern. Alegerea tinutei se face pe mai multe criterii: stilul de viata, varsta, silueta

 

Ultimele tendinte de toamna-iarna propun doar inovatii, alege diversitatea cu aer modern. Nu trebuie sa comanzi ultimele aparitii de pe catwalk-ul din Milano doar respecta ultimele tendinte.

Cuprins

  1. Tinute casual bune pentru office
  2. Tinute casual bune pentru timpul liber

1.Tinute casual bune pentru office

Spre bucuria noastra, ultimii ani am avut parte numai de toamne blanzi. Temperaturi ridicate, ploi relativ reduse ce ne-au permis sa iesim din case imbracati cu un tricou, o bluza, pantaloni subtiri si ,evident adidasi/pantofi. Astfel in aceasta perioada propunem inlocuirea gecilor groase cu un pardesiu lung din bumbac. Acest tip de haine le poti imperechea perfect cu orice gen de tinuta rochii, blugi chiar si colanti.


Alegerea tinutei perfecte consta in lungimea potrivita a pardesiului si culoarea tinutei. Parerea noastra este sa alegeti o culoare pastelata spefica acestei perioade.


Va prezentam cateva idei de tinute atat pentru doamne cat si pentru domni.

tinuta toamna dama tinuta toamna dama pardesiutinuta toamna barbat camasatinuta doamna toamna compleutinuta toamna dama blugi pardesiutinuta doamna toamna casualtinuta toamna barbat pardesiutinuta barbat pulover orangetinuta casual barbat toamna officetinute casual office dama

 

2.Tinute casual bune pentru timpul liber

 

Pentru timpul liber nu imbracam hainele de servici dar pastram idea de inovatie cu strategia “If is not broken don’t fix it”. Pentru plimbarile prin parc, iesitul in oras cu prietenii sau o plimbare pe la munte cu totii avem o preferinta de garderoba. In aceste situatii te imbraci cu ce te simti cel mai comod. Optiunile clasice sunt cea mai buna alegere un trening din bumbac, blugi in combinatie cu un pulover, un tricou cu un imprimeu deosebit.

Nu este o reteta perfecta pentru tinuta ideala timpului liber dar va ajutam cu cateva idei .

tinuta timp liber treningtinuta trening toamna negrutinuta toamna dama pulovertinuta toamna dama treningtinuta barbat toamna pardesiutinute toamna timp libertinuta dama negru toamnatinuta casual dama timp libertinuta barbat negru toamnatricou barbat gri timp liber

Așadar, dacă vrei ca ținuta ta de toamna să îți ofere confortul de mișcare pe care ți-o dorești, increderea in sine în același timp, ia în considerare sfaturile și ideile de mai sus. Lasă-te inspirat și speram ca acest articol va este de folos!

 

Surse foto: Freepik.com, advrs.com

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu