Cadouri pentru cupluri - ce le poti darui în functie de eveniment! | Advrs Romania

Cadouri pentru cupluri - ce le poti darui în functie de eveniment!

Cadourile sunt acele lucruri extrem de speciale, care bucură orice persoană. Cui nu îi place să primească un dar? Cu siguranță, fiecare va trebui, la un moment dat, să facă un astfel de gest. În cazul cuplurilor, cadourile pot fi destul de dificil de ales, pentru că trebuie să ții cont de ambii parteneri, iar de cele mai multe ori se întâmplă să îl cunoști pe unul mult mai bine decât pe celălalt. Așadar, cum procedezi în această situație? Ei bine, articolul de mai jos te va ajuta să înțelegi cât mai bine de unde să începi căutările și să descoperi o mulțime de idei de cadouri pentru amândoi.


Cuprins:

  1. Cadouri pentru cuplu - cum să alegi cadoul perfect
  2. Idei de cadouri originale pentru cuplu în funcție de ocazie

          2.1. Cadouri de cuplu pentru aniversare

          2.1. Cadouri de cuplu pentru nuntă

          2.3. Cadouri de cuplu pentru botez

          2.4. Cadouri de cuplu pentru Crăciun și Anul Nou

      3.Greșeli pe care să le eviți atunci când alegi un cadou pentru un cuplu

      4.Cadouri pe care le poți face într-un cuplu

1. Cadouri pentru cuplu - cum să alegi cadoul perfect

Atunci când pornești în căutarea unui cadou pentru un cuplu, îți dorești, cu siguranță, să impresionezi prin alegerile tale și să le oferi celor doi un mic moment de fericire. Pentru a face acest lucru, trebuie să acorzi o mare atenție direcției în care vrei să mergi. Ține cont de personalitatea fiecăruia, dar și de atmosfera pe care o emană cei doi atunci când sunt împreună. Stilul lor de viață, preferințele pe care le au sau obiceiurile lor sunt indiciul perfect care te poate îndruma către un cadou de succes. 

 

Pentru început, te poți gândi la ce le place să facă sau dacă au anumite pasiuni comune. De asemenea, este foarte important cât de bine îi cunoști. Dacă pentru prietenii tăi apropiați alegerea unui cadou poate să fie ușoară, în cazul unui cuplu pe care nu îl cunoști de foarte mult timp sau dacă cei doi nu sunt de aceeași vârstă cu tine, cel mai bine este să mergi la sigur. Astfel, un cadou pe care oricine l-ar aprecia constă în lucruri materiale consumabile. De exemplu, tricourile cu poze sunt perfecte pentru orice persoană, deoarece se potrivesc tuturor stilurilor vestimentare, nu se deteriorează la spălare și nu au cusătură laterală, putând fi folosite pentru o perioadă lungă de timp. 

tricou, barbat,alb,foc de tabara
tricou,negru, money, design

De asemenea, în cazul în care nu cunoști foarte bine cuplul căruia urmează să îi faci un cadou, nu ezita să îi întrebi pe cei apropiați lor ce li s-ar potrivi cel mai bine. Un grup de prieteni, părinții sau colegii de muncă sunt primii spre care trebuie să te orientezi. Acest lucru este mult mai sigur decât să le oferi un dar care nu are nicio valoare sentimentală și emoțională pentru ei. 

Un alt aspect foarte important constă în mesajul pe care vrei să îl transmită cadoul tău. Care este relația ta cu cei doi? Obișnuiți să petreceți foarte mult timp împreună sau vă vedeți doar la anumite evenimente sau sărbători? În funcție de aceste răspunsuri, va începe căutarea darului perfect. Dacă știi ce ți-ai dori să spui prin cadou, munca ta este aproape gata. Tot ce mai rămâne de făcut este să găsești acel lucru special, de care ei să se bucure. Unele dintre cele mai sigure elemente la care te poți gândi sunt piesele vestimentare. Totuși, nici acestea nu trebuie să fie alese la întâmplare, ci în funcție de personalitatea lor. Poți opta pentru tricouri personalizate, care să aibă un mesaj emoționant, amuzant sau social. 

 

Atunci când vrei să cumperi un cadou pentru un cuplu, trebuie să ai în minte două cuvinte: unicitate și inspirație. Deoarece fiecare relație este unică, este recomandat ca darurile să fie cât mai funny și mai sugestive. 

2. Idei de cadouri originale pentru cuplu în funcție de ocazie

Fiecare ocazie este specială în felul ei și trebuie să ții cont și de aceasta, pe lângă stilul de viață și personalitatea celor din cuplu. Astfel, indiferent că este vorba de Crăciun, o aniversare, nuntă, botez, de noaptea dintre ani sau de orice alt eveniment cheie în relația acestora, este important ca orice dar alegi să corespundă cu ceea ce ei sărbătoresc. 

 

De exemplu, dacă urmează primul lor Crăciun împreună, poți marca acest eveniment prin alegerea unui tricou tematic. Nimic nu este mai plăcut pentru cuplurile la început de drum decât asortarea hainelor în momentele importante petrecute împreună. Te poți orienta către modele cu imprimeuri amuzante, cu reni, brazi sau oameni de zăpadă. De asemenea, poți dărui ceva și fără o anumită ocazie, ci pur și simplu din pură apreciere pentru persoanele din cuplu care îți sunt apropiate. 

 

Nu uita că în alegerea unui astfel de cadou, trebuie să ții cont și de gusturile lor vestimentare. Chiar dacă tricourile grafice se potrivesc în aproape orice combinație stilistică, este indicat să alegi o culoare plăcută și un imprimeu interesant, de o calitate superioară. Valoarea cadoului nu trebuie să fie una exagerat de mare, însă te poți gândi la importanța evenimentului care va avea loc, pentru a stabili un buget disponibil.

2.1. Cadouri de cuplu pentru aniversare

Aniversarea este un moment special în viața fiecărui cuplu și îl poți evidenția prin alegerea unui cadou original. Pentru că este vorba de sărbătorirea relației lor, iar ea este unică, este indicat să te orientezi către cadouri personalizate, care să îi caracterizeze în totalitate, atât individual, cât și din perspectiva cuplului. 

 

Orice cuplu adoră momentele memorabile din viața lor și își doresc să aibă amintiri plăcute despre etapele prin care au trecut de-a lungul timpului. Poți opta pentru un tricou personalizat cu mesaje, care să îi amuze și să le aducă aminte de momentele frumoase. De asemenea, te mai poți orienta către modele cu proverbe amuzante, sfaturi sau chiar glume pe care doar cercul vostru de prieteni apropiați le cunoaște.

tricou, alb, dama, tricou, negru, favorite person

 

Chiar și pentru cuplurile care sărbătoresc o relație foarte lungă, un tricou statement și reprezentativ poate deveni o sursă de fericire. 

2.2. Cadouri de cuplu pentru nuntă

Cadourile clasice pentru nuntă au ca primă caracteristică funcționalitatea. Te poți gândi la ce le face plăcere să facă, ce pasiuni au, ce ar avea nevoie prin casă etc. Totuși, acestea sunt lucruri destul de banale și la îndemâna oricărui invitat. Dacă vrei să surprinzi prin ingeniozitatea ta sau îți dorești să alegi un dar amuzant, care să le creeze o amintire plăcută, nu trebuie să le oferi ceva de care au neapărată nevoie. Cadourile spontane sunt mult mai apreciate decât cele obișnuite, pe care le poate aduce oricine. 

 

Gândește-te la cum poți personaliza ceva și, de asemenea, evită obiecte materiale de care nu se pot folosi și bucura. De exemplu, un tricou amuzant este o idee mult mai bună decât un set fancy de pahare. Nu uita să comanzi unul pentru fiecare și să se potrivească între ele, pentru ca atunci când le vor purta împreună să se simtă bine. 

tricou, negru, barbat, ma-ntelegi

tricou, alb, fly away

De asemenea, în ceea ce privește evenimentele precum petrecerea burlăcițelor sau a burlacilor, tricourile tematice sunt cea mai bună alegere. Dacă ești apropiat de cuplul care urmează să se căsătorească, poți propune ca domnișoarele de onoare și ceilalți invitați să poarte aceleași piese vestimentare și să alegeți împreună un citat sau o poză reprezentativă.

2.3. Cadouri de cuplu pentru botez

Chiar dacă urmează să participi la un botez, acest lucru nu înseamnă că trebuie să îi neglijezi pe proaspeții părinți. Toată lumea se va aștepta ca invitații să aducă daruri doar pentru copil, iar tu poți sa îi surprinzi, fiind original. Pentru a alege un cadou, trebuie să iei în considerare stilul de viață pe care îl au cei doi, dar și contextul în care se află. De exemplu, tricourile alcool sunt o modalitate extrem de bună prin care poți transmite un mesaj amuzant. Cu ajutorul lor poți face legătura între plăcerile vinovate ale fiecărui om și responsabilitățile din prezent, care vin la pachet cu bebelușul.

tricou, alb, barbat,bere

tricou, negru, bere, doi

Dacă nu vrei ca cei doi să aibă cadouri identice, pentru bărbați poți alege tricouri sportive gym, iar pentru ea, tricouri fashion. Oricare ar fi opțiunea ta, ține cont de mesajul pe care îl transmit acestea. Poate îți dorești să fie unul funny, un sfat amuzant sau unul serios. De asemenea, gândește-te să îi găsești și celui mic o bluziță care să se asorteze cu darul pentru părinți. Totul ține de imaginația ta și de ce consideri că li s-ar potrivi cât mai bine.

tricou, alb, box, never give up

tricou, alb, dama, face

2.4. Cadouri de cuplu pentru Crăciun și Anul Nou

Atât Crăciunul, cât și Anul Nou sunt sărbători speciale pentru orice persoană, iar dacă petreci una dintre aceste seri cu un cuplu, sau participi la o petrecere organizată de ei, nu poți să mergi fără un cadou simbolic. 

 

Pentru ea, poți alege un tricou personalizat din colecția vedete, iar pentru el un tricou în ediție limitată. De asemenea, cele special concepute pentru Crăciun oferă oricărui purtător un look festiv și interesant. Cu siguranță un astfel de dar îi va surprinde și emoționa, totodată.

 

În ceea ce privește cadoul pentru Anul Nou, aici ai ceva mai multă libertate de alegere, pentru că nu trebuie să ții cont de evenimentul în sine, ci de marcarea lui printr-un gest memorabil.

tricou, dama, alb, isolationtricou, negru, social distance

3. Greșeli pe care să le eviți atunci când alegi un cadou pentru un cuplu

Este foarte ușor să greșești în alegerea unui cadou, mai ales în cazul cuplurilor. Cei doi parteneri vor avea personalități diferite, de aceea sarcina de a-i mulțumi pe amândoi poate părea imposibilă. 

 

  • Nu ține cont de gusturile unuia și să îl neglijezi pe celălalt - de exemplu, dacă știi că unul dintre ei este pasionat de muzică, iar celălalt preferă să o asculte mai mult în club sau la un restaurant decât acasă, încearcă să le oferi un cadou care să îi mulțumească pe amândoi. Cel mai bine este să apelezi la lucrurile personalizate. În acest fel, vei ști sigur că nimeni nu va fi dezamăgit.

 

  • Nu te gândi la ce ți-ar plăcea ție să primești - atunci când alegi un cadou, gândește-te la ce ar fi mai potrivit pentru cei doi și mai puțin la tine. De asemenea, este important să achiziționezi ceva pe care să și-l dorească, pentru a evita uitarea unui lucru într-un colț al camerei sau al dulapului. Totuși, nu exagera! Darul nu trebuie să sublinieze neajunsul sau defectele unei persoane. Dacă vrei să optezi pentru un articol vestimentar, orientează-te către tricourile personalizate, pentru că acestea nu au cum să dea greș.

 

  • Nu face cumpărături în grabă - Un cadou generalist nu impresionează niciodată. De aceea, este important să nu te orientezi către vouchere de cumpărături sau alte lucruri de acest fel. Dacă vrei să creezi un moment memorabil și cadoul tău să însemne ceva pentru un cuplu, trebuie să ai răbdare în ceea ce privește căutarea lui. În cazul în care te-ai decis asupra unui anumit articol, caută cât mai multe modele și cumpără-l pe cel mai potrivit.

4. Cadouri pe care le poți face într-un cuplu

Dacă vrei să îți impresionezi jumătatea, gândește-te la un cadou cât mai original. Nu trebuie să investești sume mari de bani pentru a-i spune cât de mult înseamnă pentru tine relația voastră, ci poți opta pentru un dar amuzat, care să însemne ceva pentru voi.

Pentru că nimeni nu cunoaște mai bine relația voastră, decât voi doi, găsește ceva ce îl va face pe partenerul tău să se bucure. De exemplu, un tricou personalizat, cu un mesaj emoționant sau funny, poate fi alegerea perfectă pentru a-i aduce celuilalt un zambet pe buze. 

 

Așadar, dacă ești în căutarea unor cadouri originale pentru cupluri, nu ezita să investești într-un tricou amuzant, cu citate funny sau proverbe bine cunoscute, care să îi bucure pe amândoi. Ia în considerare ideile de mai sus și alege chiar acum modelul perfect pentru ei, ce le va aduce un zâmbet pe buze și o amintire plăcută. 



Surse foto: Shutterstock.com, Roadvrs.com.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu