Cadouri de Paste iesite din tipare - ce sa daruiesti cu ocazia acestei sarbatori | Advrs Romania

Cadouri de Paste iesite din tipare - ce sa daruiesti cu ocazia acestei sarbatori

Paștele e ocazia perfectă pentru a face un cadou tuturor persoanelor apropiate. Astfel, îți arăți aprecierea pentru că-ți sunt alături la bine și la greu. Cu ocazia acestei sărbători, ai prilejul de a alege cadouri originale și surprinzătoare.


În spiritul tradiției conform căreia fiecare persoană ar trebui să poarte ceva nou de Paște, poți alege să dăruiești haine. Du la un alt nivel această idee prin recomandările de mai jos, care te ajută să aduci o bucurie celor din jur și să-i faci să se simtă bine.Cuprins:

 1. De ce să ții cont atunci când faci cadouri de Paște?
 2. Idei de cadouri de Paști pentru toți cei dragi

2.1. Idei de cadouri de Paști pentru adolescenți, prin care să-și exprime personalitatea

2.2. Cadouri de Paște pentru partener sau parteneră

2.3. Cadouri de Paște pentru prieteni, în funcție de personalitate și pasiuni

2.4. Cadouri de Paști pentru familie - daruri neașteptate pe care să le oferi

3. Ce să NU faci atunci când dăruiești un cadou de Paște

De ce să ții cont atunci când faci cadouri de Paște?

Ca pentru orice cadou, există câteva aspecte de luat în considerare și cu ocazia Paștelui. Urmând anumite reguli, poți obține cel mai bun rezultat, făcându-i pe toți să se simtă speciali și fericiți. Iată câteva aspecte importante:

 

Bugetul

 

De la început, înainte să începi să faci căutări online sau în magazine, gândește-te la ce sumă poți cheltui, apoi la numărul de persoane. Împarte această sumă în mod egal, pentru  fiecare cadou. Astfel, îți e mai ușor să te orientezi în alegerea cadoului. Evită să cumperi unei persoane un obiect scump, pentru că riști să-ți rămâne prea puțini bani pentru a include toate persoanele importante pentru tine. Mai ales dacă faceți schimb de cadouri în familie sau în grupul de prieteni, nu vrei să fii prins pe picior greșit. 

 

Tipul de cadou 

 

De ziua de naștere, poți să-ți lași imaginația în voie, alegând ceva extravagant, dar pentru că e vorba de Paște, e o idee bună să iei același timp de cadou tuturor. De exemplu, poți lua tuturor ceva de îmbrăcat. Acest aspect e cu atât mai important, cu cât, cu ocazia acestei sărbători, ceea ce oferi ar trebui să aibă o valoare mai degrabă simbolică.

 

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la originalitatea fiecărui cadou în parte. Din contră, ai o libertate mare de a te exprima, dacă alegi piese vestimentare care înclină spre design-uri creative și interesante, potrivite pentru personalitatea fiecăruia.

 

Urmează tradiția de Paște

 

Cadoul ar trebui, într-un fel sau altul, să exprime un element al tradiției pascale. Dacă nu vrei să oferi lucruri obișnuite, precum dulciurile cu figurine sau decorațiunile cu iepurași, un pretext bun pentru a oferi un dar, chiar și atunci când nu ați stabilit să vă faceți cadouri unul altuia este că, de Paște, fiecare persoană ar trebui să poarte ceva nou.

 

Așa, preîntâmpini eventualele proteste sau ai o scuză bună pentru a oferi un cadou creativ, precum tricourile cu imprimeuri amuzante și ușor ironice.

2. Idei de cadouri de Paști pentru toți cei dragi

Indiferent dacă ați stabilit în cuplu, grupul de prieteni sau în familie să vă dăruiți reciproc cadouri sau vrei să faci o surpriză plăcută pe cont propriu, ai la îndemână soluții creative, care îi vor face pe toți să se simtă bine. Iată, mai jos, câteva sugestii:

2.1. Idei de cadouri de Paști pentru adolescenți,  prin care să-și exprime personalitatea

Cadourile de Paște le plac mai ales copiilor și adolescenților. Dacă le-ai dăruit de prea multe ori ciocolată și te temi că nu vor mai fi surprinși când le iei un alt model de iepuraș de ciocolată anul acesta sau pur și simplu că nu ai mai încercat până acum această variantă, ai putea să le dăruiești unul dintre următoarele obiecte vestimentare:

 

Un tricou cool

 

Tricourile cool sunt ideale pentru orice ocazie, atunci când vrei să le faci o surpriză neașteptată copiilor tăi sau celor ai rudelor și prietenilor. Acestea se remarcă prin elementele vizuale care le scot în evidență. Orice copil îți dorește să fie apreciat de colegi pentru modul său de a se îmbrăca. Ajută-l, așadar, dăruindu-i o piesă vestimentară pe care o va purta cu drag.

 

Un tricou statement 

 

Știi cu siguranță cât de importantă este înfățișarea pentru adolescenți. Aceștia pun preț pe părerile celor de vârsta lor, de aceea, au grijă foarte mare la hainele pe care le poată. Ele îi ajută și să-și exprime personalitatea, mai ales când au colegi noi cu care vor să se împrietenească. Tricourile statement îi ajută să dezvăluie un element al firii lor prin intermediul vestimentației, printr-un mesaj mai serios sau mai în glumă transmis prin imagini și text.

tricou, negru,batman,barbat
tricou,alb,dama,barbat

2.2. Cadouri de Paște pentru partener sau parteneră

Când vine vorba de partener sau parteneră, poți alege orice variantă de cadou consideri că se potrivește cel mai bine cu personalitatea acestuia sau acesteia. E bine să nu exagerezi, totuși, când vine vorba de extravaganța cadoului. 

 

De Paște, e indicat să faci un cadou interesant, care să păstreze, totuși, ceva din semnificația simbolică a sărbătorii. De aceea, tricourile sunt o opțiune bună, pentru că persoana iubită le va purta cu drag de Paște și după aceea, amintindu-și mereu că sunt un cadou special.

 

Tricouri fashion

 

O opțiune de luat în considerare sunt tricourile fashion cu imprimeuri cu scop decorativ. Acestea conțin mai ales imagini cu aspect la modă, ceea ce le face potrivite pentru a reprezenta un statement vestimentar.

 

Tricouri cu mesaj motivațional

 

O altă variantă sunt și piesele vestimentare cu mesaj motivațional. Acestea te ajută să-ți arăți sentimentele pentru partener și încrederea față de tot ce face. Design-ul tricourilor face ca acestea să poată fi purtate la orice ținută casual sau smart casual, pentru cei care doresc să dea o turnură interesantă acestui stil.

tricou,dama,regina,alb

tricou,barbat,alb,rege

tricou,negru,paste, epic

2.3. Cadouri de Paște pentru prieteni,  în funcție de personalitate și pasiuni

Când le dăruiești cadouri prietenilor apropiați pe care îi cunoști de mult timp, poate fi dificil să găsești de fiecare dată ceva nou, cu atât mai mult atunci când vă faceți și daruri de Paște, nu doar de ziua de naștere și Crăciun. 

 

Alege să le dăruiești tricouri originale, pe care să le poarte cu drag, amintindu-și mereu de ocazia cu care le-au primit. Ține minte de personalitatea fiecăruia, pentru a-i oferi o piesă vestimentară amuzantă și memorabilă. Iată câteva variante interesante:

 

Tricouri pentru muzicieni

 

Dacă ai un prieten care cântă sau care e foarte pasionat de muzică, nu rata ocazia de a-i oferi de Paște un tricou pentru muzicieni, prin care să arate lumii întregi care este pasiunea sa. Imaginile și textul de pe acesta arată că apreciezi și îl admiri pentru ceea ce face, fără a lipsi o notă cool care face un astfel de obiect vestimentar perfect pentru orice ținută casual sau chiar smart casual.

 

Un tricou amuzant pentru prietenii pasionați de alcool

 

Tricourile despre alcool sunt perfecte dacă vrei să dai o turnură neașteptată cadoului de Paște. Nimeni nu s-ar aștepta să primească un astfel de lucru, dar este ideal pentru acei prieteni care au simțul umorului dezvoltat și care sunt pasionați de alcool. Cu siguranță vor aprecia nota ușor ironică pe care o are un astfel de tricou, pentru că știu că este prietenească și exprimă relația strânsă dintre voi.

 

Tricouri pentru prietenii cărora le place să facă sport

 

Sportul ar trebui să fie o activitatea plăcută pentru toți, pentru că e importantă pentru sănătate. Unii oameni, însă, devin împătimiți, astfel că merg la sală zilnic un timp îndelungat, unde vor să-și întreacă limitele la toate aparatele. Alții aleargă foarte mult în parc și vor să-și întreacă recordul personal de kilometri parcurși pe zi. Oricare ar fi situația care îl descrie cel mai bine pe prietenul tău, poți să-i iei un tricou de calitate cu această tematică, indiferent dacă vrei să-ți arăți afecțiunea sau să incluzi și puțină tachinare.

bluza,alba,paste

tricou,negru,paste,barbat,dama

tricou,negru,barbat,paste,muzica

tricou,alb,dama,barbat, alcool

tricou,alb,barbat,dama, sport, alergare

2.4. Cadouri de Paști pentru familie - daruri neașteptate pe care să le oferi

Pentru reuniunile cu familia de Paște, poți să dăruiești haine, pentru că acest cadou are legătură cu tradiția și va fi cu siguranță apreciat de toți. Tricourile sunt o variantă bună de piesă vestimentară, pentru că toată lumea le poartă, indiferent dacă doar în timpul liber sau chiar la locul de muncă. Oricum, cert este că cele de calitate îi impresionează chiar și pe cei mai pretențioși, când vine vorba de vestimentatie și aspect. Iată, în cele ce urmează, câteva sugestii, pentru a face o bucurie membrilor familiei:

 

Cadouri pentru părinți

 

Piesele vestimentare pot fi dăruite și părinților de Paște, dacă vrei să le faci o surpriză. Cu siguranță vor aprecia tricourile cu proverbe, care preiau vorbele din bătrâni în română, dar traduse în engleză. Astfel, se creează un efect amuzant inedit. Textele sunt însoțite și de elemente grafice care amplifică impactul absurdității proverbelor românești când sunt transpuse în altă limbă.

tricou,alb,paste, floare, imprimeu

Cadouri pentru Paște pe care să le dăruiești fratelui sau surorii, care îmbină afecțiunea cu umorul

 

Când dăruiești un cadou fratelui sau surorii tale, indiferent că este cu ocazia zilei de naștere sau de Paște, ai opțiuni nelimitate, pentru că sunt printre cele mai apropiate persoane din viața ta. De aceea, poți îmbina darurile care exprimă afecțiunea pe care le-o porți cu umorul și ironia prietenoasă. Mai ales dacă obișnuiți să glumiți mult împreună și să vă tachinați reciproc, îi vor impresiona tricourile amuzante. Iată ce variante ai la dispoziție:

 

 • Tricouri amuzante
 •  

  Tricourile amuzante conțin imagini și texte interesante, care aduc zâmbetul pe buze persoanei care le poartă și celor care văd mesajul. Acestea exprimă relația strânsă pe care o ai cu persoana căruia i-l dăruiești.

   

 • Tricouri cu mesaje motivaționale
 •  

  O altă variantă de cadou pentru frați și surori sunt și tricourile cu mesaje motivaționale, de exemplu cele din colecția Ricardo și Andreea. Astfel, arăți că ești interesat de ceea ce fac, de planurile lor profesionale și nu numai sau că îi admiri pentru ceea ce fac.

  hanorac,alb, motivatie

  tricou ,negru,cadou,paste

  tricou,alb,cocos,paste, cadou

  3. Ce să NU faci atunci când dăruiești un cadou de Paște

  Ce să nu dăruiești unui adolescent

   

  Atunci când iei în considerare să faci cadou o piesă vestimentară unui adolescent, trebuie să ai în vedere cele mai noi tendințe în modă. Mesajele de pe tricouri trebuie alese cu grijă, pentru că unul nepotrivit îl va face pe cel căruia îl dăruiești să nu-l poarte. De asemenea, evită cadourile care sunt doar utile, de exemplu cărțile pentru școală.

   

  Ce să nu-i dăruiești partenerului sau partenerei de Paște

   

  Când vine vorba de partener sau parteneră, evită, cu ocazia Paștelui, cadourile prea extravagante. Alege soluții simple, dar de efect, pentru a-ți arăta sentimentele și aprecierea. Apelează la piesele vestimentare cu imprimeuri interesante.

   

  Ce să nu le dăruiești prietenilor cu ocazia sărbătorilor pascale?

   

  Când vine vorba de prieteni, încearcă să nu le dăruiești ceea ce le-ai mai oferit cu alte ocazii. Dacă ți se pare că ai epuizat deja toate variantele de cadouri care se potrivesc pentru personalitatea și pasiunile lor, găsește metode creative de a le valorifica, de exemplu, prin intermediul pieselor vestimentare cu imprimeuri amuzante și creative.

  Idei nerecomandate de cadouri de Paște pentru părinți

   

  Poate fi tentant să le oferi părinților lucruri de care au nevoie, pentru a îmbina utilul cu plăcutul. De Paște, cel puțin, nu este recomandat acest lucru, din cauză că trebuie să alegi mai degrabă un cadou cu valoare simbolică.

   

  Ce cadouri să eviți atunci când vrei să faci o surpriză fratelui sau surorii de Paște

   

  În ceea ce privește cadourile pentru frate sau soră, e important să fii cât mai creativ în alegerile tale. Pentru că e o persoană pe care o cunoști atât de bine, e ușor să găsești soluții noi de fiecare dată, mai ales dacă apelezi la darurile personalizate.  Prin urmare, de Paște contează într-o bună măsură valoarea simbolică a cadourilor, care nu trebuie să fie extravagante, dar acest lucru nu înseamnă că ai o libertate mai restrânsă de mișcare. Pentru înnoirea hainelor, cu ocazia sărbătorilor pascale, e o variantă bună să dăruiești piese vestimentare de care toate persoanele dragi să fie încântate.

   

  Surse foto: Roadvrs.com, Shutterstock.com.

  Înapoi la blog

  1 comentariu

  Hi, Eric here with a quick thought about your website roadvrs.com…

  I’m on the internet a lot and I look at a lot of business websites.

  Like yours, many of them have great content.

  But all too often, they come up short when it comes to engaging and connecting with anyone who visits.

  I get it – it’s hard. Studies show 7 out of 10 people who land on a site, abandon it in moments without leaving even a trace. You got the eyeball, but nothing else.

  Here’s a solution for you…

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. You’ll know immediately they’re interested and you can call them directly to talk with them literally while they’re still on the web looking at your site.

  CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  It could be huge for your business – and because you’ve got that phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately… and contacting someone in that 5 minute window is 100 times more powerful than reaching out 30 minutes or more later.

  Plus, with text messaging you can follow up later with new offers, content links, even just follow up notes to keep the conversation going.

  Everything I’ve just described is extremely simple to implement, cost-effective, and profitable.

  CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more eyeballs into leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitors.com/unsubscribe.aspx?d=roadvrs.com

  Eric

  Scrieți un comentariu